Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 393 kJ / 1 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,44 g |
Tuky | 105,63 g |
Vláknina | 13,05 g |
Cholesterol | 709 mg |
Sodík | 3,53 g |
Sůl | 8,14 g |
Sacharidy | 57,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná s řapíkatým celerem, plněná bílou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PlN4
Moje poznámka
Sekaná s řapíkatým celerem, plněná bílou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PlN4
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 6 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 9 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 9 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 8 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 8 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 9 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 9 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 10 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 10 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 11 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 11 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 12 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 13 hodinami
Tématické fráze:
sekaná z chleba,
recepty s řapikatým celerem,
rapikaty celer s klobysou,
řapíkatý celer recepty,
náplně do sekané,
sekana tvaroh,
sekaná na chleba,
plněné pečené brambory bílou klobásou,
vychytávky do sekané,
sekaná sisky,
jakou má chut řapíkatý celer,
recept na sekanou s celerem,
klobasy na zapečení,
bílé klobásy na zapečení,
podlévá se plech při pečení v alobalu,
sekaná ve tvaru šišky,
jak oloupat řapíkatý celer,
mletý s řapikatým celerem,
mleté maso plněné klobásou,
mysicka.j@seznam.cz
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
tvaroh jemný,
vejce,
chléb toustový tmavý,
mrkev,
sůl,
pepř,
paprika sušená uzená,
celer řapíkatý,
vývar,
bílek,
klobása
Komentáře (27)
Jinak já jsem při vaření také vstřícná
zizala:Jaruš,ale vždyť i ta bílá klobása udělá v sekané na řezu hezkou mozaiku
Bod je jasný. Dobré papáníčko