Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 591 kJ / 141 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,03 g |
Tuky | 0,44 g |
Vláknina | 14,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 25,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzené koleno pečené na leču v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BQD
Moje poznámka
Uzené koleno pečené na leču v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BQD
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 11 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 17 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 21 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 47 minutami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 47 minutami
Domácí kečup
Baruska. před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 6 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 13 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 13 hodinami
Krenex
dragomirac před 15 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 15 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 15 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 15 hodinami
Tématické fráze:
římský hrnec s glazurou,
římsky pomalý hrnec,
uzené koleno v pomalém hrnci,
pečené koleno v pomalém hrnci,
římský hrnec recepty,
jak dlouho péct uzené koleno,
pecene uzene koleno,
římský hrnec bez glazury,
uzené koleno v v pomalém hrnci,
koleno v římskem hrnci,
domácí uzené koleno,
výborné pečené koleno,
lečo v pomalém hrnci,
recepty pro rimsky hrnec,
římsej pomalý hrnec,
recept na uzene veprove koleno s lecem,
uzené pečené koleno v troubě s lečem,
jak se dělá domácí uzené,
já dlouho dělá vepřové koleno,
jak se dělá uzené koleno zadní
Suroviny:
koleno vepřové uzené,
lečo,
paprika kozí roh pálivá,
cibule,
česnek
Komentáře (16)
Na dno rozložíme plátky anglické,na tu pak dáme na kolečka nakrájenou cibuli.Na cibuli na plátky nakrájené syrové brambory,posolit,kmín a trošku ml.červené papriky.Pak dáme vymačkané kysané zelí a na to pak plátky vepř.masa osolené s troškou koření tř.grilovacího.A zase zelí,brambory,cibuli a anglickou.Peču 3/4 hodiny na 160 st.a pak 3/4 hodiny na 200 a kdo chce může na posledních 15 minut bez víka.
Nemá to chybu a zatím všem moc chutnalo.B
Robila som ho v pomalom hrnci 3,5 hod. a potom som ho zapiekla v rúre. Je to mňamka.
ďakujem za odpoveď, maria
A díky za pochvalu
Koleno dobrý