Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 757 kJ / 1 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,54 g |
Tuky | 54,44 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 775 mg |
Sodík | 447 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 155,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ricottové knedlíčky - Ndundari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qmj7
Moje poznámka
Ricottové knedlíčky - Ndundari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qmj7
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 1 hodinou
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 16 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 1 hodinou
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 3 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 4 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 7 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 8 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 10 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 11 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 13 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Tématické fráze:
ricottové noky,
ricotove knedlicky,
riccotove noky,
ricotove noky,
riccotové knedlíčky,
noky z ricotty,
noky z riccoty,
rikotové knedlíčky,
antonio carluccio recepty,
recept ricottové noky,
rikotové noky,
ricottové knedlíky,
nočky z riccoty,
ricotove knedliky,
riccotové knedlíky,
riccotové nočky,
knedlicky z riccoty,
ricottové nočky,
ricotove nocky,
rikotové knedlíky
Suroviny:
mouka hladká,
sýr ricotta,
žloutek,
sýr parmazán strouhaný,
ořech muškátový,
sůl,
pepř černý
Komentáře (23)
Pokud bych je dělala,mohu místo ricotty použít lučinu?Dělávám si domácí podle zdejších receptů
Ricotta se sice doma vyrobit dá, ale vřele to nedoporučuji
Tadyhttp://www.labuznik.cz/recept/pastiera-napoletana-... jsem víceméně úspěšně nahradil ricottu naším obyčejným tvarohem..., ani Italové to nepoznali
Mimochodem, Velikonoce jsou za pár týdnů a Pastiera Napoletana na TOP zatím není... Pokud by sem někdo rcp vložil, tak ať si ho klidně zkopíruje
Dá se i doma vyrobit: http://madlinakuchyne.blog.cz/1208/domaci-ricotta-...