Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 047 kJ / 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,92 g |
| Tuky | 7,91 g |
| Vláknina | 9,34 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 115 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 29,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí polévka na čínsko-brněnský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QmXM
Moje poznámka
Kuřecí polévka na čínsko-brněnský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QmXM
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 3 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 6 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 7 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 6 minutami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 9 minutami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 14 minutami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 46 minutami
Bramboráky
jahodp před 1 hodinou
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 1 hodinou
Kilimandžáro
jahodp před 1 hodinou
BeBe střecha
jahodp před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 1 hodinou
Vídeňské brambory
poirotka před 2 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí biskup,
recept kuřecí polévka,
kuřecí polévka,
kuřecí biskupy,
kuřecí polívky,
kureci biskup na polevku,
kureci polevka recept,
tncz nova levné recepty ládi hrušky,
polévka z kuřete,
kuřecí polevku,
polévka z filé,
kuřecí díly na polévku,
recepty kuřecí polévka,
kuřecí biskupy polévka,
kuřecí biskup recepty,
biskup kuřecí,
recepty-játra na pálivý způsob,
kureci polevka z biskupu,
tncz nova levné recepty ládi hrušky zmrzlina
Suroviny:
kuřecí spodní části,
mražená směs "čína",
vejce,
brambory,
paprika čerstvá zelená,
omáčka sojová,
cibule,
česnek,
sůl,
podravka,
pepř,
paprika sušená pálivá,
koření provensálské,
libeček,
petrželka
Komentáře (4)
Ještě (už), tam chybí jenom ucho Jidášovo
Stojí psáno: Po cca. 80 minutách je z vývaru vytáhneme...
Já to vidím spíše na: Necháme 80 minut táhnout, jinak nebudeme mít z vývaru co vytáhnout...