Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 626 kJ / 628 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,01 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 27,34 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 698 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 71,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená mrkev s jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JABP
Moje poznámka
Dušená mrkev s jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JABP
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 2 hodinami
Krenex
dragomirac před 3 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 4 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 4 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 4 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 5 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 5 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 6 hodinami
Tématické fráze:
dušená strouhana mrkev,
dusena mrkev na maslem s celerem,
dušená mrkev,
dušená mrkev recept,
dušená jablka recept,
dusena kvetak top co mám ráda recepty,
dusena jablka,
dušená mrkev s s celerem,
dušená mrkev s masem,
dusena ryze s jablky,
dušená mrkev a pomazánkové máslo,
dušená strouhana mrkev recepty,
cibule a mrke,
dusena mrkev s petrzelkou,
dušená jablka s máslem,
dusena mrkev s jablkam,
dušená mrkev s celerem,
strouhaná mrkev s jablkem a křenem,
mrkev orestujeme
Suroviny:
mrkev,
pomazánkové máslo,
máslo,
cibule,
jablko,
citron,
citron,
voda,
nať petrželová,
sůl,
cukr
Komentáře (10)
magdalenka:Magdalenko,já pomazánkové máslo používám i do omáček a krémových polévek místo zakysané smetany.Také jsem ji kdysi zrovna neměla,jako Ty
hosta:Jituš,je to takové pikantnější.Už jsem ji takto připravovala víckrát.Posledně jsem měla zbytek křeníku,necelou PL,tak jsem ho ke konci dušení přidala společně s pomaz.máslem a bylo to dobré