Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pařížské noky

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 3. 2014 08:28

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 672 kJ / 3 268 kcal
Bílkoviny118,88 g
Tuky221,97 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,78 g
Sodík 1,93 g
Sůl4,65 g
Sacharidy195,62 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Noky v bešamelu při zapékání nabudou, jsou jako polštářky. Jídlo má jemnou, delikátní chuť. Dieta to tedy není...

Recept mi poslala kamarádka :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarka skrobakova

3. 3. 2014 20:51

:yes::yes::-p krása :-K:-K

zizala zizala

3. 3. 2014 20:37

Verunka: Verunko, musíš dobře číst ;-):-))

zizala zizala

3. 3. 2014 20:36

Děkuji všem za pozornost, kterou věnovali mému receptu :-):-K

tejaja tejaja

3. 3. 2014 10:44

Verunka: Veď práve preto to maiva napísala, že to čítala, a súhlasí s Jarkou a s tou šunkou :-D;-)

Verunka

3. 3. 2014 10:39

Maivo,musíš dobře číst,Žížala tam má v receptu napsáno: "Podle chuti dobrá šunka nakrájená na kostičky"

maiva maiva

2. 3. 2014 17:27

Moc hezký, to by nám chutnalo:-p:-p+:yes:taky bych asi přidala kousek šunky:-D

pipre pipre

2. 3. 2014 12:29

Hezký recept:yes:+6

hosta hosta

2. 3. 2014 10:23

to se mi moc líbí, vymazlený recept:-)):yes:

tejaja tejaja

2. 3. 2014 10:07

magdalenka::-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

2. 3. 2014 09:30

tejaja: potvory jedny...:-D jak živé - nafukujú sa a spľasnú...

tejaja tejaja

2. 3. 2014 09:30

Jarka, na slano som ich ešte nerobila, tvoj recept sami pozdáva, skúsim niekedy ;-)

tejaja tejaja

2. 3. 2014 09:27

magdalenka: áno, krásne, a potom trošku zmenšia späť svoj objem, ale je to fakt zaujímavé sledovať;-) V jednom momente som si myslela, že som ich mala robiť tenšie, ale potom ako vravím, trocha sa sfúkli;-)

magdalenka magdalenka

2. 3. 2014 09:15

Terezka, Žížala, ďakujem za info, človek sa denne učí...jak živé - nafukujú sa už vo vode?

zizala zizala

2. 3. 2014 09:12

magdalenka: Odpalované těsto jsem vařila poprvé a musím říct, že nám opravdu chutnalo. Jen manželovi příště určitě přidám tu šunku ;-):-)) Bude spokojenější :-)

tejaja tejaja

2. 3. 2014 09:08

magdalenka: Magduška, minule som varila šúľance z odpaľovaného cesta, pozri tu, ako vyzerajú : http://www.toprecepty.cz/recept/38432-skoricove-va...
Inak je veľmi zaujímavé sledovať ich, ako sa varia. :-D;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: noky se salátem noky z hladké mouky noky z mouky pařížské koule odpalovane noky recepty na noky noky z odpalovaného těsta noky s parmezán bešamelové noky noky recepty noky se sunkou s besamelovou omáčkou noky jak na noky noky recept velké noky noky,z,hladke,mouky noky s mlékem noky top pařížské sýry pařížská omáčka recept

Suroviny: mléko, máslo, mouka hladká, sůl, vejce, sýr parmazán strouhaný, máslo, mouka hladká, mléko, sůl, ořech muškátový strouhaný, sýr nastrouhaný, žloutek, smetana na vaření, šunka, máslo, sýr

TopRecepty.cz

Pařížské noky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m6JO