Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 548 kJ / 2 760 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,09 g |
| Tuky | 45,25 g |
| Vláknina | 28,72 g |
| Cholesterol | 5 mg |
| Sodík | 1,68 g |
| Sůl | 4,09 g |
| Sacharidy | 510,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skořicový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYZJ
Moje poznámka
Skořicový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYZJ
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 5 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 11 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 48 minutami
Medvědí tlapky
hoopoo před 51 minutami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 57 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 1 hodinou
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 4 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 4 hodinami
Tématické fráze:
pekarna eta siesta houskove knedliky,
trhaný chléb,
skoricovy chleb z pekárny,
skořicový chleba z domací pekárny,
trhaný skořicový,
trhací chleba,
skoricovy chleba do pekarny,
skořicový chlebíček,
trhací chléb z domací pekárny,
trhaný chleba,
recept na trhací chleba,
trhaný chléb recept,
škoricový trhaci chlieb,
recept na škořicovy olej,
domácí pekárna eta siesta recepty,
chléb z pekárny eta siesta recept,
trhaci chleba recept,
skořicový chleba s pekárny,
pekárna siesta recepty,
recept-skoricovy chleb
Suroviny:
voda,
mléko,
olej,
cukr,
sůl,
skořice,
mouka hladká,
mouka celozrnná,
rozinky,
droždí
Komentáře (8)
Ja by som nastavila na 1 000 g, ale možno sa ozve niekto, kto poradí, pretože má rovnakú pekáreň. Napíš, akú pekáreň máš