Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 272 kJ / 782 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,48 g |
Tuky | 80,27 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 846 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 9,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makrela vyprošťovák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlYX
Moje poznámka
Makrela vyprošťovák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlYX
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 1 hodinou
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 10 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křampes - staročeská zelná polévka z Vrchoviny
Fitulka před 3 minutami
Vepřové na způsob golubců
samsi před 1 hodinou
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 10 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 12 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 13 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 16 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 17 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 19 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 20 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 22 hodinami
Tématické fráze:
vařená makrela,
polévka z uzené makrely,
vyprostovak,
vyprošťovak recept,
polevka z makrely,
polevky z z makrely,
makrela v majoneze,
jak šmakuje moravskoslezsko vyproš´továk,
domaci vyprostovak,
jak šmakuje moravskoslezsko recepty,
blansirovana makrela,
polévka z uzené mykrely,
jak šmakuje moravskoslezsko vyprošťovák,
makrela recepty,
majda na makrely,
vařená makrela salát,
vyprostovak domaci recept,
jak šmakuje moravskoslezsko rybi recepty,
salát z uzené makrely z pořadu jak šmakuje moravskoslezsko,
vařená makrela ve studene kuchyni
Suroviny:
makrela uzená,
okurky sterilované,
majonéza,
hořčice dijonská,
šťáva citronová,
cibule,
mrkev,
hrášek sterilovaný,
sůl,
cukr,
pepř
Komentáře (3)