Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 682 kJ / 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,86 g |
Tuky | 0,18 g |
Vláknina | 0,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 127,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meloun Galia v pomerančovo-zázvorové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7Lp
Moje poznámka
Meloun Galia v pomerančovo-zázvorové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7Lp
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 22 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka s rybízem
Kateka před 24 minutami
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 9 hodinami
Kure pecene
raelggg před 10 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 10 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 11 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 12 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 13 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 15 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 16 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 16 hodinami
Tématické fráze:
meloun na grilu,
pomerancovo zazvorovy pesto,
recepty z melonu galia,
marináda pomerančová se zázvorem,
marináda na maso se zázvorem,
meloun,
pomerančovo-medová marináda,
meloun ve slanine,
druhy melonu,
meloun gril,
kuřecí maso na galia melounu,
gril z melounu,
gril z melounu,
galiameloun,
melou galla recepty
Suroviny:
meloun galia,
med,
šťáva pomerančová,
zázvor mletý,
rum
Komentáře (4)
Do pomerančovo-zázvorové marinády dávám marinovat maso,ale tohle je také moc zajímavý nápad