Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 682 kJ / 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,86 g |
Tuky | 0,18 g |
Vláknina | 0,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 127,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meloun Galia v pomerančovo-zázvorové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7Lp
Moje poznámka
Meloun Galia v pomerančovo-zázvorové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7Lp
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 7 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 13 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 14 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 17 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 18 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 4 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 4 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 5 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 5 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 5 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 5 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 6 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 6 hodinami
Tématické fráze:
meloun na grilu,
pomerancovo zazvorovy pesto,
recepty z melonu galia,
marináda pomerančová se zázvorem,
marináda na maso se zázvorem,
meloun,
pomerančovo-medová marináda,
meloun ve slanine,
druhy melonu,
meloun gril,
kuřecí maso na galia melounu,
gril z melounu,
gril z melounu,
galiameloun,
melou galla recepty
Suroviny:
meloun galia,
med,
šťáva pomerančová,
zázvor mletý,
rum
Komentáře (4)
Do pomerančovo-zázvorové marinády dávám marinovat maso,ale tohle je také moc zajímavý nápad