Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 358 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 9,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibule s rajčaty na grilovací pánvi, s česnekovo- rozmarýnovým nádechem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNrL
Moje poznámka
Cibule s rajčaty na grilovací pánvi, s česnekovo- rozmarýnovým nádechem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rNrL
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 11 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 12 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 17 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
grilování na pánvi video,
zelenina na grilovací pánvi video,
pečená rajčata na pánvi,
grilovací pánev recepty,
grilování na grilovací pánvi recepty,
lorna grilovaci,
rajcata na panev,
grilování na pánvi,
rajce s cesnekem na panvi,
grilování zeleniny na pánvi video
Suroviny:
rajče,
cibule,
česnek sušený,
rozmarýn čerstvý,
chilli,
bazalka čerstvá,
zázvor,
olej olivový,
párátka
Komentáře (4)