Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 716 kJ / 1 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,92 g |
Tuky | 44,67 g |
Vláknina | 42,80 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 682 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 65,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73v8
Moje poznámka
Dušené vepřové v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73v8
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 4 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 6 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 7 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 8 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 8 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 10 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 10 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 11 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 12 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 12 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na zelí,
vepřové v zelí,
dusene modre zeli,
modre zeli,
dušené zelí,
dusene veprove,
vepřové se zelím,
recept na dušene modre zeli,
vepřová plec na zelí,
dusene veprove v zeli,
vepřové dušené v zelí,
modré zelí recept,
vepřové zelí,
vepřové a zelí,
vepřové dušené,
vepřové na zelí recept,
modré zeli recepty,
dušené zelí recept,
vepřové plecko na zelí,
vepřové maso na zelí
Suroviny:
plecko vepřové,
zelí bílé hlávkové,
cibule,
smetana zakysaná,
česnek,
kmín celý,
cibule,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (9)