Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 716 kJ / 1 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 218,92 g |
Tuky | 44,67 g |
Vláknina | 42,80 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 682 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 65,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené vepřové v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73v8
Moje poznámka
Dušené vepřové v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73v8
Nejnovější recepty
Pohanka s jablky
Přidáno před 13 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 15 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 18 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Baruska. před 4 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 11 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 11 hodinami
Krenex
dragomirac před 12 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 13 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 13 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 13 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na zelí,
vepřové v zelí,
dusene modre zeli,
modre zeli,
dušené zelí,
dusene veprove,
vepřové se zelím,
recept na dušene modre zeli,
vepřová plec na zelí,
dusene veprove v zeli,
vepřové dušené v zelí,
modré zelí recept,
vepřové zelí,
vepřové a zelí,
vepřové dušené,
vepřové na zelí recept,
modré zeli recepty,
dušené zelí recept,
vepřové plecko na zelí,
vepřové maso na zelí
Suroviny:
plecko vepřové,
zelí bílé hlávkové,
cibule,
smetana zakysaná,
česnek,
kmín celý,
cibule,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (13)