Postup přípravy
Krok 1: Kapustu uvařit, houby podusit, vše po prochladnutí umlít.
Krok 2: V míse smíchat s vajíčkem( 1 vejce stačí na 1kg směsi), přidat asi 3 lžíce mouky a do hustější směsi přimícháme strouhanku. Kdo má rád, může přidat posekanou cibuli a utřený česnek. Osolíme a trochu opepříme.
Krok 3: Rukou vytvarujeme karbanátky a v oleji na pánvi upečeme.
Zveřejněno 26. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustové karbanátky jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVZr
Moje poznámka
Kapustové karbanátky jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVZr
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 31 minutami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 2 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 3 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pěna
Radka310 před 28 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 56 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 2 hodinami
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 17 hodinami
Tématické fráze:
kelové karbenátky,
kelové karbanátky,
výborné kapustové karbanátky,
kapustové karbanátky bez mouky,
kapustové karbanátky s houbami,
kapustové karbanátky,
jak udělat kapustové karbanátky,
kapusta apetit,
kapustové karbanátky apetit,
recepty z kadeřabku,
kelové karbanátky recept,
kelove fasirky,
kapustové karbanátky houby,
tncz nova,
top recepty kapustove karbanátky,
kadeřábek v kuchyni karbanatky,
recepty s kapustou,
recept na kapustové karbanátky,
výborné kapustové karbenátky,
kapustová polévka z kadeřábku
Suroviny:
kapusta,
houby,
vejce,
strouhanka,
mouka,
sůl,
pepř mletý,
brambory,
Komentáře (7)
Ešte raz vďaka za radu, ten petržlen vyskúšam.