Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 053 kJ / 2 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,44 g |
Tuky | 207,56 g |
Vláknina | 10,96 g |
Cholesterol | 2,15 g |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 43,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77NA
Moje poznámka
Játrová paštika s brandy a zeleným pepřem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77NA
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 4 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 9 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 2 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 3 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 4 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 4 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 5 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 5 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 5 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 5 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 7 hodinami
Tématické fráze:
domácí drůbeží játrová paštika recepty,
paštika se zeleným pepřem,
paštika se zeleným pepřem,
paštika se zeleným pepřem,
paštika s pepřem,
domácí drůbeží játrová paštika recept,
jak naložit zelený pepř,
jak naložit pepř,
domaci pastika se zelenym peprem,
drůbeží játrová paštika,
paštika recept,
domácí játrová paštika s brandy,
drůbeží játrová paštika recepty,
játrová paštika,
zelený pepř v nálevu,
játrová paštika recept,
domácí paštika brandy,
domácí játrová paštika na brandy,
játrová domácí paštika se zeleným pepřem recepty,
játrová paštika s brendy
Suroviny:
játra,
máslo,
cibule šalotka,
česnek,
tymián čerstvý,
pepř zelený sterilovaný,
brandy,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř,
máslo,
tymián,
pepř červený,
pepř zelený
Komentáře (21)
1974andrea:Hele já jsem s tím pepřem spokojená, vám když se nepáčí tak si ho kupte. Jinak nemám co bych vám k tomu řekla, jedině že mě můžete skočit tak akorát ns carevnu.
http://www.toprecepty.sk/recept/2989-zelene-koreni...
... ale myslím, že s naloženým pepřem z rcp to má společného akorát ten pepř...
Zelené korenie a chilli naložené v oleji.
Taky jsem naložený pepř neviděla, kde ho mají? A ještě mám otázku - brandy tam musí být nebo lze vynechat? Děkuji za radu
ukadám a až upeču čerstvý chlebík, tak vyzkouším.
Hmm,já jsem si to myslela
Andri,prosím Tě,poraď.Mám větší množství zeleného a červeného pepře.Dá se naložit kromě oliváče i do něčeho jiného