Jahodové pečivo
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 544 kJ / 1 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,43 g |
Tuky | 42,48 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 249,95 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 6. 2010 11:34
17. 3. 2009 16:32
17. 3. 2009 15:29
17. 3. 2009 15:16
Většinou používám čistou vodu, ale tady, pro chuť a vůni těsta, jsem dala džus.
17. 3. 2009 14:55
17. 3. 2009 14:54
17. 3. 2009 12:13
17. 3. 2009 12:01
17. 3. 2009 12:01
17. 3. 2009 11:54
17. 3. 2009 10:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 7 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 13 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 28 minutami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 5 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 5 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 5 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 6 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 6 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Jak uvařit jahodový džem. Jahody výborně doplňuje rybíz, který má dobré želírovací schopnosti
Další recepty
Tématické fráze: džem z domácí pekárny jahodový džem z pekárny jahodový džem z domácí pekárny domací pekarna džem dzemy z domaci pekarny džemy v domácí pekárně marmeláda z jahod recept džem v domácí pekárně džem domaci pekarna domácí pekárna recepty na džem jahodovy dzem v pekarne džem z pekárny domácí pekárna džemy recepty do domácí pekárny-džemy vaření džemu v domácí pekárně pekárna u jahodů recept na džem v domácí pekárně domácí pekárna - recepty na džemy domácí pekárna jahodový džem domácí pekárna recepty džemy
Suroviny: cukr, droždí, žloutek, cukr vanilkový, citronka, tuk hera, pudink jahodový, mouka hladká, džus jahodový
Jahodové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ1D
11 názorů