Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pekingští hadi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6vN9
Moje poznámka
Pekingští hadi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6vN9
Nejnovější recepty
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 21 minutami
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 58 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 2 hodinami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 3 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 5 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 6 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 6 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 13 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 16 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 17 hodinami
Tématické fráze:
pekinští hadi,
pekingsky hadi,
pekingske hady,
pekýnští hadi,
pekingske hadi,
pekinské hady,
pekinsti hadi recept,
dopadá zbucku,
peginske hadi,
pekigští hadi,
recept na pekingské hady,
recept pekigští hadi,
recept pekingsky hadi,
recepty pekingsky hadi,
pekinsčtí hadi,
pekingsští hadi,
recept z hada,
recept pekinský hadi,
pekinští hadi recepty,
bůček s pekingským zelím
Suroviny:
bůček vepřový,
koření grilovací,
koření čína,
olej
Komentáře (14)
...já bych fotečku uvítal, hodně napoví..., by mě docela zajímalo, zda ti hadi zůstanou bez fixace (jehlou, špejlí, kancelářskou sponkou...) stočení, či jestli třeba nezdrhnou
A vaše poznámka stran ZŠ? No, asi jsem byl za školou, když se zrovínka probíralo "namarinování"