Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 319 kJ / 315 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,16 g |
Tuky | 0,74 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 7,42 g |
Sůl | 17,00 g |
Sacharidy | 39,05 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bůček omyjeme a nakrájíme na větší kostky. Maso dáme do velké mísy, přidáme všechny ingredience kromě vína a škrobu a důkladně promícháme.
Krok 2: Poté vše přendáme do nádoby PH, zalijeme vínem, přiklopíme a "pomalíme" na stupeň II cca 2 hodiny. Ke konci zkontrolujeme množství tekutiny, upravíme ho případně přidáním trochy vývaru nebo vody a můžeme (ale nemusíme) zahustit troškou máčeného škrobu. Podáváme s rýží a čerstvou zeleninou (výborná je bílá ředkev, mrkev, čínské zelí).
Zveřejněno 1. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Líný" bůček ( téměř ) po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzpr
Moje poznámka
"Líný" bůček ( téměř ) po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzpr
Nejnovější recepty
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 2 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 2 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 3 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 14 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 1 hodinou
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 3 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 3 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 4 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 4 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 5 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 6 hodinami
Tématické fráze:
buček po čínsku,
líný hrnec,
líný kuchař,
veprovy bucek po cinsku,
pečený bůček po čínsku,
pečený bůček v pomalém hrnci,
bucek v pomalem hrnci,
líný hrnec recepty,
vepřový bůček po po čínsku,
pomalý hrnec recepty buček,
nakládaný bůček po čínsku,
bucek po vietnamsku,
líný hrnec - recepty,
bůček počínsku,
bůček recepty,
pomaláč,
líný-pomalý hrnec,
liný pomalý hrnec,
vietnamské recepty top recepty,
bůček v ph
Suroviny:
bůček bez kosti,
cibule,
česnek,
omáčka sojová,
omáčka rybí,
chilli,
zázvor,
víno rýžové,
škrob kukuřičný
Komentáře (10)
Líně děláno a určitě s rychlostí blesku snědeno