Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Teplý salát s květákem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

11. 4. 2015 14:58

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 136 kJ / 749 kcal
Bílkoviny12,04 g
Tuky61,60 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 540 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy32,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je převzatý z letáku Kaufland a je vynikající.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Masula Masula

12. 4. 2015 16:42

klukodvody:Myslím tím opékat,to byl přehmat,omlouvám se a děkuj za upozornění:-K

klukodvody klukodvody

12. 4. 2015 13:51

Trochu nerozumím tomu ,že květák opékáte a v odpovědi smažíte .Co je prosím správně?

Masula Masula

11. 4. 2015 19:36

Po smažení je na skus, tvrdý opravdu není, smažila jsem ho as 10 minut, ale né zprudka.Sama jsem byla zvědavá jestli nebude tvrdý;-) a během smažení jsem ho ochutnávala:-).I dcera byla překvapená jak je to dobré:-p:-K.

Jana

11. 4. 2015 19:16

A změkne alespoň trochu ten květák jen při samotném opékání, když se vůbec nepodlívá žádnou tekutinou? Díky

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: teplý salát salát s květákem teplý těstovinový salát s kvétákem květákový salát s krůtím masem teplý květákový salát

Suroviny: květák, špenát baby, mandle, kapary, máslo, olej olivový, šťáva citronová, med, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Teplý salát s květákem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8x5W