Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 526 kJ / 2 038 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 58,70 g | 
| Tuky | 40,41 g | 
| Vláknina | 34,86 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 10 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 342,38 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Grahamky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZoPQ
Moje poznámka
					
				
Grahamky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZoPQ
Nejnovější recepty
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 6 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 15 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							domaci grahamky, 
						
						
							grahamky z domací pekarny, 
						
						
							recept na grahamovou bageua, 
						
						
							grahamka pečivo, 
						
						
							recept na domácí grahamky, 
						
						
							grahamky z grahamove mouky, 
						
						
							jak upeci grahamy, 
						
						
							grahamky z pekarny, 
						
						
							grahamka pečivo recept, 
						
						
							jak upéci domácí graham, 
						
						
							bagety-z-grahamove-mouky, 
						
						
							rohlíky grahamky, 
						
						
							vyborne grahamky, 
						
						
							co dělat že starými grahamové rohliky, 
						
						
							recepty na psenicne otruby, 
						
						
							grahamova bageta, 
						
						
							grahamky těsto recept, 
						
						
							tradiční recepty grahamove pečivo, 
						
						
							slane pecivo grahamky recept, 
						
						
							domácí grahamky recept
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							sladěnka, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							droždí, 
						
						
							voda, 
						
						
							olej, 
						
						
							sůl, 
						
						
							mouka celozrnná pšeničná jemná, 
						
						
							otruby pšeničné
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (14)
Jetli je budeš dělat a grahamovou mouku koupíš, dáš jí 370 g a otruby vynecháš. Myslm si, že grahamová mouka není nijak lepší, zdravější (nebo o hodně jiná - ve smyslu "lepší") než celozrnná.
Mně to nic neudělá a jim třeba pomůže
Si perfekcionalistka.