Zelné tyčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 366 kJ / 3 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,75 g |
Tuky | 156,50 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 375,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tyčinky jsou z receptu na zelňáky, které dělávala už moje babička. Vykrajovat tvary jsem ale byla líná, tak jsem to vyřešila po svém a super rychlovka pro návštěvu je na světě :)
Pokud pokrm připravujete pro děti: kyselé zelí je vhodné pro děti od 1 roku
Mé další recepty najdete na http://mamavkuchyni.blogspot.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 5. 2015 08:57
Tak já nevím, možná se častou konzumací zelí oslabuje jeho chuťové vnímání Což vás šlechtí, neb zelí jak známo je móc zdravé Jsem si jistá, že rukama to nebude
5. 5. 2015 08:50
casino: A nezapomněl nakonec pan Casino to zelí do těsta přidat?
5. 5. 2015 08:31
casino: Taky jsem to pochopila nějak jinak
5. 5. 2015 08:22
casino: aha, tak to sme si nerozumeli. No, svoju kapustu už nemám, ale keď budem mať, tak vyskúšam.
5. 5. 2015 08:02
zizala: tejaja:
Tak nevím, kde jsem soudruh udělal chybu, ale pokud jsem to blbě napsal, tak se omlouvám...
Chtěl jsem říci, že jedině pekař já v tyčinkách cítil zelí. Tedy, že nikdo jiný tu prima přismrádlou chuť qašeného zeliska nepoznal a mysleli si, že dědkovi se trošku nepodařily (tyto tyčky jsou relativně tvrdé) všemi oblíbené tvarohové tyčky 1:1:1
Možná jsem tyče trošku přepekl, ale paní casinová ze zkušebních vzorků furt cítila nedopečenou mouku
(pro ilustraci přidáno fotto, posléze ho smáznu
Tak nevím, kde jsem soudruh udělal chybu, ale pokud jsem to blbě napsal, tak se omlouvám...
Chtěl jsem říci, že jedině pekař já v tyčinkách cítil zelí. Tedy, že nikdo jiný tu prima přismrádlou chuť qašeného zeliska nepoznal a mysleli si, že dědkovi se trošku nepodařily (tyto tyčky jsou relativně tvrdé) všemi oblíbené tvarohové tyčky 1:1:1
Možná jsem tyče trošku přepekl, ale paní casinová ze zkušebních vzorků furt cítila nedopečenou mouku
(pro ilustraci přidáno fotto, posléze ho smáznu
5. 5. 2015 07:09
casino: A čo íné ako kapustu by ste chceli v kapustových tyčinkách cítiť?
5. 5. 2015 05:34
casino: Otické je výrazné a dobré. Podle mne by mělo být zřejmé, z čeho tyčky jsou, takže bych spíš považovala za minus, kdyby z nich zelí cítit nebylo Já dělám čtverečky, ne tyčky, používám zelí doma kysané a je cítit tak akorát, příjemně
4. 5. 2015 21:06
Tak nevím, kde jsem soudruh udělal chybu, ale jedině pekař já v tyčinkách cítil zelí (otické)
Ale je fakt, že s těstem se dobře pracuje
Zkusil jsem tyčinky rádlovat z plátu přímo na plechu a po upečení jdou krásně od sebe
Ale je fakt, že s těstem se dobře pracuje
Zkusil jsem tyčinky rádlovat z plátu přímo na plechu a po upečení jdou krásně od sebe
2. 5. 2015 14:30
Skvělý nápad, určitě je udělám, zrovna se mi to hodí - díky
29. 4. 2015 11:20
Posílám bodíka a určitě vyzkouším, kyselé zelí máme moc rádi ve všech podobách :o)
29. 4. 2015 09:21
1974andrea:Tobě se člověk neschová, viď Jsem byla oslovena, tak tu s váma začínám válčit, díky
29. 4. 2015 08:09
Baruš, co ty tady? Vítám tě Tyčky vypadají perfektně, takové to domácí chroupání, super
29. 4. 2015 07:24
Super
29. 4. 2015 07:07
Prima recept a i blog máš senzační +
29. 4. 2015 05:38
Výborný recept. Niet k tomu čo dodať.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 19 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 3 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 6 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 6 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 7 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 7 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 7 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 8 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sedlácké brambory: Šťavnatost a vůni dodá bůček, chuť speciálně upravené zelí. Na snadné jídlo stačí jen pár ingrediencí
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: zelné tycinky zelňáky rychlovka na plech zelne slane tycinky tyčinky ze zelí slané tyčinky se kysaným zelím tyčinky s kysaným zelím tvrdé tyčinky na chroupání zelné tyčinky recept výborné křupavé zelnáky k vínu slané zelné tyčinky slane tycinky z kysaného zelí tyčinky z kysaného zelí zelné čtverečky k vínu slané tyčinky se zelím zelne susenky zelné pečivo k pivu tyčinky kyselé zelí zdravé tyčky zdravé slané tyčky recept cuketové tyčky
Suroviny: zelí kysané, mouka polohrubá, mouka hladká, sádlo, sůl, paprika sušená sladká, pepř, kmín celý, koření
Zelné tyčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D2XK
20 názorů