Kopřivová polévka II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 485 kJ / 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,98 g |
Tuky | 14,35 g |
Vláknina | 5,93 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 119 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 44,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 5. 2015 10:41
casino: Aha, pravda, vařit jsem ji nezkoušela. Tak třeba se někdy odhodlám
7. 5. 2015 10:37
zizala:
Smrdí? Jj, smrdí Ale po uvaření už ne
No, tedy spíše po uvaření a "vychucení" už neééé
Smrdí? Jj, smrdí Ale po uvaření už ne
No, tedy spíše po uvaření a "vychucení" už neééé
7. 5. 2015 10:28
zizala: musím ji zkusit, aspoň v jedné, dvou porcích a roste doopravdy všude - i proto jsem se těšila, že použitím v kuchyni její množství na zahradě malinko zredukuju
7. 5. 2015 10:23
cathleen: Tak já tedy bršlici ne, i když jinak mám všechno jedlé planě rostoucí moc ráda. Ta mi smrdí a taky ji nenávidím, protože ta mrcha roste všude
7. 5. 2015 10:10
casino: ne, ale bršlici mám v plánu - kamarádka z ní dělala "špenátovou" nádivku do vegetariánských lasagní a my jí (bršlice) máme plnou zahradu
7. 5. 2015 10:02
cathleen:
A špenát z naťové cibule, nebo z lebedy či bršlice (viz komentáře zde: http://www.labuznik.cz/recept/spenat-z-lebedy-zahr... jste už zkoušela
A špenát z naťové cibule, nebo z lebedy či bršlice (viz komentáře zde: http://www.labuznik.cz/recept/spenat-z-lebedy-zahr... jste už zkoušela
7. 5. 2015 09:22
sarkap: díky A špenát z kopřiv jsi už zkoušela? Fantastická věc
7. 5. 2015 09:13
Polévka vypadá moc dobře a jelikož jsem si teď oblíbila jídla z kopřiv, musím dát bodíka :o)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 5 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 6 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 7 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 13 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 3 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 4 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 4 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 4 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 4 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 4 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Jak používat celé koření k dochucování jídel? Máme několik jednoduchých možností
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Další recepty
Tématické fráze: kopřivová polévka nejlepší kopřivová polévka koprivova polevka s cervenou cockou kopřiva polevka kopřivová polévka s brambory polévka z bršlice a kopřiv recept na kopřivovou polévku kopřivová polé kopřivova polévka s bramborem kopřivova polévka s bramborami kopřivová polévka - recept koprivova polevka s brslici koprivova polevka se žampiony recept na kopřivovou polévka kopřivová polévka recept kopřivovápolévka brokolicová polévka s bršlicí koprvová polévka s bramborem polevka kopřivova s bramborem lebeda recepty
Suroviny: máslo, mouka hladká, cibule, vývar, sůl, pepř, mrkev, brambory, kopřivy, smetana, ocet, vejce, libeček
Kopřivová polévka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q2ZL
8 názorů