Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 807 kJ / 671 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,36 g |
| Tuky | 14,71 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 2,08 g |
| Sodík | 349 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 47,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0B2G
Moje poznámka
Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0B2G
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 12 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 12 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 5 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 7 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 7 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 7 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 8 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 8 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 9 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 9 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 10 hodinami
Tématické fráze:
bageta s kachním masem,
játra na víně, provencálské koření,
kachní jatýrka,
vepřové maso na sečuanský zpusob,
kachní játra s bagetkou,
jatra v bagetce
Suroviny:
játra kachní,
koření provensálské,
pepř sečuánský,
protlak rajčatový,
sůl,
balsamico,
omáčka worcesterová,
paprika čerstvá červená,
cibule červená,
česnek,
bageta
Komentáře (11)