Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 807 kJ / 671 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,36 g |
| Tuky | 14,71 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 2,08 g |
| Sodík | 349 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 47,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0B2G
Moje poznámka
Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0B2G
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 3 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 4 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 4 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 5 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 6 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 7 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 7 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 7 hodinami
Tématické fráze:
bageta s kachním masem,
játra na víně, provencálské koření,
kachní jatýrka,
vepřové maso na sečuanský zpusob,
kachní játra s bagetkou,
jatra v bagetce
Suroviny:
játra kachní,
koření provensálské,
pepř sečuánský,
protlak rajčatový,
sůl,
balsamico,
omáčka worcesterová,
paprika čerstvá červená,
cibule červená,
česnek,
bageta
Komentáře (11)