Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 792 kJ / 1 145 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,86 g |
| Tuky | 61,62 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 921 mg |
| Sodík | 502 mg |
| Sůl | 1,19 g |
| Sacharidy | 1,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaný krůtí máslový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M65P
Moje poznámka
Sekaný krůtí máslový řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M65P
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 15 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 16 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 1 hodinou
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 2 hodinami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 2 hodinami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 10 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 14 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 14 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 15 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 15 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 16 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 16 hodinami
Tématické fráze:
maslovy rizek,
sekaný přírodní máslový řízek,
mletý krůtí řízek,
krůtí mletý řízek,
přírodní sekaný máslový řízek,
krůtí mleté řízky,
mletý máslový řízek,
maslový řízek recept,
přírodní sekaný řízek,
sekaný řízek z krůtího masa,
drůbeží máslový řízek,
přírodní máslový řízek,
kruti mlety,
mlete kruti řizky,
sekaný řízek,
sekaný přírodní řízek,
sekaný kuřecí řízek,
sekaný kuřecí máslový řízek,
kuřecí máslový řízek,
malovy rizek z mleteho krutiho
Suroviny:
maso krůtí,
máslo,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
nať petrželová,
mouka hladká,
tuk na smažení
Komentáře (3)