Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 634 kJ / 391 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,20 g |
| Tuky | 27,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 103 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 12,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štika ve smetanové omáčce podle Miloše Štěpničky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P8r2
Moje poznámka
Štika ve smetanové omáčce podle Miloše Štěpničky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P8r2
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 7 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 8 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 8 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 10 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzská cibulačka
co.coze před 13 minutami
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 14 minutami
Vařená tvarůžková pomazánka
mira65 před 18 minutami
Dýňový koláč
DitaB před 26 minutami
Bábovka se strouhanými jablky
Kajkajak před 51 minutami
Kmínová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Rajská omáčka
Daniela57 před 4 hodinami
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 4 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 4 hodinami
Křehké řezy s pudinkem a ořechy
hliboka před 4 hodinami
Tématické fráze:
štika recept,
recepty na štiku,
recepty štika,
štika se sardelovou omáčkou,
příprava štiky,
ryby podle štěpničky,
štika se smetanou,
štika se se smetanou,
štika s s omáčkou,
štika na smetaně,
štika s omáčkou,
stika,
štika a smetanová omáčka,
štika recept smetana,
štika ve smetanové,
recepty jana štěpničky,
štika v omíčce,
kapr pečeny podle miloše štepničky,
stika v peprove omacce,
recepty pečená štika štěpničky
Suroviny:
štika,
sůl,
pepř,
citron,
mouka hladká,
smetana,
pasta sardelová,
víno bílé,
ghee
Komentáře (4)