Calamarata s vepřovým masem

Drahos z kamene Kuchař: Drahos z kamene

Doba přípravy: 45min 4 porce Těstoviny 4 názory

Suroviny

0,5 kg vepřové kýty
mletá paprika
pepř
sůl
máslo
směs fazolek
kukuřice
hrášku
tvrdý sýr
česnek
olej
těstoviny Calamarata
vývar
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme papriku, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl a podlijeme vývarem a dusíme. Když je maso skoro měkké, zahustíme ho moukou, přidáme utřený česnek.

  2. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme zeleninu, orestujeme.

  3. V jiném hrnci si uvaříme těstoviny do měkka.

  4. Na talíř naservírujeme maso, zeleninu a těstoviny. Nakonec posypeme sýrem.

Poznámka

odkaz na těstoviny Calamarata:

http://www.winemarket.cz/calamarata-500g-columbro

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Calamarata s vepřovým masem

Tématické fráze: testoviny calamarata barevné těstoviny s vepřovým masem těstovinový salát s vepřovým masem těstoviny calamarata recepty calamareta těstoviny s vepřovým masem fazolemi kukuřice calamarata těstoviny