Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 268 kJ / 1 976 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 122,15 g | 
| Tuky | 139,66 g | 
| Vláknina | 12,00 g | 
| Cholesterol | 908 mg | 
| Sodík | 519 mg | 
| Sůl | 1,02 g | 
| Sacharidy | 54,02 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Zapečené maso s mangoldem (na způsob musaky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P8lA
Moje poznámka
					
				
Zapečené maso s mangoldem (na způsob musaky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P8lA
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 1 hodinou
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 3 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 3 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 4 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 4 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 5 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 14 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 16 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 17 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							maso s mangoldem, 
						
						
							mleté maso zapečené s mangoldem, 
						
						
							mlete maso s mangold, 
						
						
							zapečené maso s musakou, 
						
						
							recept na vepřové maso s mangoldem, 
						
						
							zapecene brambory s mangoldem, 
						
						
							masová směs mangoldem, 
						
						
							loupana rajcata recept maso
						
					
						Suroviny:
						
							maso mleté, 
						
						
							cibule, 
						
						
							rajče loupané, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							nať petrželová, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							olej, 
						
						
							máslo, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							mléko, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							sýr strouhaný, 
						
						
							vejce, 
						
						
							mangoldové řapíky, 
						
						
							olej olivový
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (3)