Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 131 kJ / 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,45 g |
Tuky | 39,03 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 3,88 g |
Sůl | 7,18 g |
Sacharidy | 77,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrové koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/eZJ
Moje poznámka
Sýrové koule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/eZJ
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 19 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 22 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Fešák
LuccHansel před 5 minutami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 21 minutami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 42 minutami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
perseus před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 3 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
pivni koule,
nivové kulicky,
sýrové rafaelo,
pivní koule recept,
sýrövé recepty,
syrove kulicky maminciny recepty,
sýrové kuličky recept,
syrové kuličky,
sýrové kuličky nesmažené,
pivní nivové koule,
sýrové nitě recept,
sýrové nitě,
sýrové kuličky z nivy,
pivní sýrové kuličky,
pivní koule z nivy,
syrove nivove kulicky,
nivové kuličky za studena,
masové a sýrové dorty,
býčí koule recept,
nivové koule-recept
Suroviny:
bílek,
sýr tvrdý,
strouhanka,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
olej,
smetana zakysaná,
křen,
sůl,
pepř mletý,
šťáva citronová
Komentáře (8)
Doporučuji. je to fakt mňamka.