Suroviny
Porce: 6 - 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 343 kJ / 1 038 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,47 g |
Tuky | 4,79 g |
Vláknina | 14,17 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 383 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 221,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mexická rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mZ3
Moje poznámka
Mexická rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mZ3
Nejnovější recepty
Řecký salát z okurek
Přidáno před 3 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 7 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 22 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno 20. 7. 2025 11:00:02
Letní dort s tvarohem
Přidáno 20. 7. 2025 10:28:25
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská polévka II.
Kajkajak před 33 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
veronika_straka před 1 hodinou
Budapešťská pomazánka
83spacir před 1 hodinou
Krémové těstoviny s kuřecím masem
ricci před 1 hodinou
Francouzské řízečky
parisn8 před 1 hodinou
Třešňový sirup
Libotovska před 4 hodinami
Opilá pomazánka Vlasty Buriana
Horyna77 před 4 hodinami
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 12 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 15 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 15 hodinami
Tématické fráze:
mexická rýže,
mexická rýže nejlepší recept,
jaka je nejlpsi ryye,
dochuceni rýže,
nejlepší ryze,
ryze mexiko,
mexica rýže,
recepty s rýží,
mexická pánev dušená rýže,
rýže recepty,
mexická rýže recepty,
rýže ala mexiko,
rýže recepty,
ryže skalifornie,
recept na nejlepší rýži,
rýže mexico,
recept nejlepsi rýže,
nejlepší recepty s rýží,
rýže recept,
recept rýže mexiko
Suroviny:
rýže,
bujon kuřecí,
voda,
máslo,
olej olivový,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
šťáva limetková,
koriandr,
římský kmín mletý,
sůl
Komentáře (10)
Ale zase, proč nejlepší, kdo to řek? Žil jsem dlouho v jižní Kalifornii, do Mexika dvacet minut autem, dost o Mexické kuchyni vím. Takž znám i lepší rýže a dávat k receptům titul nejlepší se prostě nedělá.