Suroviny
Porce: 1 1/2 hrnku (360 ml)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 581 kJ / 856 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,08 g |
| Tuky | 65,31 g |
| Vláknina | 15,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 871 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 50,56 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve středně velkém hrnci rozehřejeme olej, přidám mouku a metlou řádně promícháme, necháme vařit cca 3 minuty.
Krok 2: Přidáme rajčatový protlak, opět řádně promícháme, potom všechno koření, sůl.
Krok 3: Nakonec vmícháme zeleninový vývar, řádně metlou promícháme a necháme vařit za pravidelného míchání na mírném stupni cca 10 minut.
Zveřejněno 18. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Omáčka na enchiladas
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zyPy
Moje poznámka
Omáčka na enchiladas
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zyPy
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 17 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 18 hodinami
Tématické fráze:
rajčatová omáčka na enchiladas,
rajcatova omacka echiladas,
enčhiladas,
enchiladas 3 druhy masa,
omackanaenchilady,
omackaenchilados,
mexický pokrm enchiladas
Suroviny:
olej rostlinný,
mouka hladká,
protlak rajčatový,
chilli,
kmín celý,
česnek granulovaný,
sůl,
vývar zeleninový
Komentáře (4)