Suroviny
Porce: 4 závitky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 399 kJ / 95 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,74 g |
| Tuky | 0,12 g |
| Vláknina | 0,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hovězí plátky naklepeme a po obou stranách osolíme. Na každý kousek masa narovnáme zelený salát, na slabé plátky nakrájená kolečka rajčat a plátkový sýr. Stočíme do závitku a uzavřeme párátky.
Krok 2: Zaprášíme moukou a v rozehřátém oleji osmahneme ze všech stran.
Krok 3: Přilijeme vino, necháme ho vypařit a pak pod pokličkou dusíme do měkka. Doba závisí od velikosti závitků. Mně to trvalo asi 30 minut. Je-li třeba, malinko podlijeme vodou. Před podáváním odstraníme párátka.
Zveřejněno 16. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masové závitky "Le Giare"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN56
Moje poznámka
Masové závitky "Le Giare"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kN56
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 51 minutami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 25 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 16 hodinami
Tématické fráze:
masové závitky,
masovy zavitky,
masové závitky v zeleném listu,
hovězí závitek le giare,
levne masove zavitky
Suroviny:
maso hovězí,
rajče,
salát,
sýr tvrdý,
mouka hladká,
víno červené,
olej olivový,
sůl
Komentáře (3)
Jo a znám dost skvělých kuchařů, kteří jsou zároveň ale i podivíni, asi to k té profesi nějak patří