Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 049 kJ / 2 880 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,03 g |
Tuky | 163,20 g |
Vláknina | 103,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,77 g |
Sůl | 2,52 g |
Sacharidy | 210,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lasagne s houbami, kapustou a bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rn84
Moje poznámka
Lasagne s houbami, kapustou a bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rn84
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 6 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 7 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 7 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 8 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 9 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 11 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 13 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 13 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 13 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 14 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 15 hodinami
Tématické fráze:
lasagne s růžickovou kapustou,
houbové lasagne veganské,
nemusim vařit lasagne,
lasaně s houbami
Suroviny:
těstoviny lasagne,
žampióny,
listy kapustové,
česnek,
tymián sušený,
olej rostlinný,
ořechy vlašské,
semínka sezamová,
droždí lahůdkové,
mléko rostlinné,
celer,
cibule,
bobkový list,
koření nové koření,
máslo rostlinné,
mouka hladká,
hořčice dijonská,
pepř,
sůl
Komentáře (2)