Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 802 kJ / 1 387 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,35 g |
Tuky | 24,32 g |
Vláknina | 65,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,28 g |
Sacharidy | 226,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve velkém hrnci rozpálíme olej, na něm osmahneme maso (nakrájené na malé kousky) s nadrobno nakrájenou cibulkou, aby maso bylo hnědé na všech stranách.
Krok 2: Poté zalijeme vodou nebo vývarem,přidáme pepř a sůl a vaříme cca 1 hodinu.
Krok 3: Po hodině přidáme brambory, mrkev, celer, papriku, bobkové listy, snižte teplotu na nízkou a pod poličkou dusíme cca 2 hodiny nebo až je maso měkké a výsledek by měl mít konzistenci velmi husté polévky.
Krok 4: Podle chuti je ještě možno zahustit. Na talíři upravíme oblohu dle vlastní kreativity, přidáme stew a teplé podáváme.
Zveřejněno 8. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí Stew s oblohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PyR
Moje poznámka
Hovězí Stew s oblohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PyR
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 3 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 14 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 15 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 3 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 3 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 4 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 5 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 5 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 6 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 7 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 8 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 8 hodinami
Tématické fráze:
hovězí stew,
hovězí plátek s oblohou,
irské krůtí stew,
stew z hovězího masa,
stew hovězí,
hovězí maso s oblohou,
hovezi stew recept,
hovězí stee,
stew,
jak uvařit irský biftek,
h a m,
recepty irská hovězí biftek recept,
stew recept,
co je hovězí stew,
hovězí \"stew\",
hovězí plátky s oblohou,
hovězí pupek s bramborakem,
hovězí dušené rendang,
recept na stew,
resept na hovězí stew
Suroviny:
olej rostlinný,
maso hovězí,
voda,
sůl,
pepř,
mrkev,
brambory,
paprika čerstvá zelená,
celer,
cibule,
bobkový list,
voda,
mouka hladká,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
cibule červená,
olivy černé,
kapusta,
rajče
Komentáře (1)