Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 672 kJ / 1 834 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,00 g |
| Tuky | 156,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 192 mg |
| Sodík | 3,84 g |
| Sůl | 9,60 g |
| Sacharidy | 9,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené batáty s ricottou a petrželkou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YNOp
Moje poznámka
Pečené batáty s ricottou a petrželkou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YNOp
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 10 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 12 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 7 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 10 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 11 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 11 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 12 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 12 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 13 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 13 hodinami
Tématické fráze:
batáty recepty,
batáty recept,
pečené batáty,
recepty s batáty,
pečené batáty v troubě,
recept na bataty,
bataty v alobalu,
ricotta recepty,
recepty na batáty,
recept s batáty,
recepty batáty,
recepty s ricottou,
pečené batáty s riccotou,
sladké brambory batáty recepty plnene pecene,
bataty s rikotou recept,
pečené batáty ve slupce,
bataty plnene ricottou,
recept na pečené batáty,
batát pečený v alobalu,
ricotta recept
Suroviny:
batáty,
sýr gran moravia,
arašídy,
petrželka,
sůl mořská,
pepř mletý,
olej olivový
Komentáře (2)