Pomazánka z vepřové konzervy
Konzervu vepřového masa můžete použít i jinak než do rizota. Připravte si chutnou pomazánku, kterou mnoho z nás zná jistě z dětství, ať už od maminek či babiček. Kromě konzervy najdete v pomazánce i vejce, kyselé okurky a cibuli.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 3 645 kJ / 871 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,95 g |
Tuky | 68,26 g |
Vláknina | 7,68 g |
Cholesterol | 601 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,18 g |
Sacharidy | 23,34 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Znám tuto pomazánku už od dětství, kdy nám ji připravovala maminka.
S čerstvým chlebem nebo rohlíkem a hrnkem čaje to je skvělá večeře, která příjemně zasytí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 12. 2021 20:16
30. 12. 2021 20:22
26. 10. 2021 23:11
3. 1. 2021 19:49
Škoda tak kazit dobrý vepřový maso ???? ale každý dle svého jinak je pomazánka skvělá????????
26. 4. 2020 10:17
25. 8. 2019 19:25
7. 2. 2018 14:58
7. 2. 2018 10:16
7. 2. 2018 07:07
www.miric.cz
2. 5. 2017 16:36
2. 5. 2017 15:43
2. 5. 2017 06:38
2. 5. 2017 06:28
23. 10. 2015 18:52
23. 10. 2015 18:51
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 6 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 7 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 8 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 15 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 5 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 5 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 6 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 6 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 6 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 6 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 6 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 6 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Časté chyby při přípravě pomazánek: Dbejte na čerstvost a nekombinujte mnoho surovin
Jak na prvotřídní vepřovku podle 100 let starého receptu: Šéfkuchař doporučuje kvalitní maso, dostatek sádla a dlouhé pečení
Pomazánky jsou vděčné jídlo. Existuje jich nepřeberné množství. Přesvědčte se sami
Další recepty
Tématické fráze: veprova pomazanka pomazánka z vepřového masa z konzervy recepty z vepřové konzervy pomazanka z veprovky vepřová konzerva vepřová konzerva recepty veprova konzerva recept recept z vepřové konzervy pomazanka z veproveho masa vepřová pomazánka recept pomazánka z vepřové vepřové maso z konzervy recepty masová pomazánka vepřové maso v konzervě recepty pomazánka z konzervy vepřového masa veprove konzervy pomazanka z vepř.konzervy pomazánka z vepřového masa v konzervě pomazánka z vepřového vepřové maso v konzervě
Suroviny: konzerva vepřová, vejce, cibule, česnek, okurky sterilované, paprika sušená sladká, sýr tavený, máslo, hořčice plnotučná, majonéza, sůl, pepř mletý
Pomazánka z vepřové konzervy
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xG7q
78 názorů