Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový plátek s višněmi a zeleninovou omáčkou s pomazánkovým máslem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 2. 2016 12:17

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 434 kJ / 343 kcal
Bílkoviny20,83 g
Tuky15,91 g
Vláknina12,45 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 595 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy22,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

13. 2. 2016 23:27

No, u nás se s pomazánkovým VAŘÍ určitě víc než 30 roků:yes:

spagetka spagetka

13. 2. 2016 05:34

Marri: zkus příště to pomazánkové máslo vynechat, předpokládám, že ho tam dáváš proto, že se domníváš, že jinak hladké, chutné kompozice omáčky nedosáhneš. Rozmixuj zeleninu jen s tím máslem a výpekem ze zeleniny. Dochuť vaším oblíbeným kořením, přidej třeba i lžičku hořčice, pepř, sůl, pokud rádi pikantnější třeba i malilinko chilli (ber to ale jen jako můj okamžitý nápad)a navíc k ovoci všeobecně se malinko pálivější chuť náramně hodí.
Pokud ti tam ale pomazánkové máslo bude chutnat víc, tak si ho tam dávej, nakonec se z něj i peče, i když já i řada jiných ho do teplé kuchyně příliš neužíváme.
Někdo ti třeba poradí i jinou variantu, je to na tobě. Jo a ještě jednu radu - pokud budeš chtít zkusit různé varianty - doporučuju udělat si 2,3 různé vzorky a po ochutnání strávníky se doma dohodnete, která varianta je pro vás ta nejvhodnější ;-);-);-)

maiva maiva

12. 2. 2016 22:09

Nevím, ale začátečníkům bych nepletla hlavu s nějakou tzv. verzí a´la svíčková. Nechápu spojitost s pomazánkovým máslem mj.

madlina

12. 2. 2016 19:17

Patla matla;-(

bofinka

12. 2. 2016 17:53

Myslím, že recepty pro začátečníky by měly psát opravdu zkušené kuchařky. Toto není recept pro začátečníky, ale od začátečnice, což je vidět na první pohled.

Marri Marri

12. 2. 2016 14:02

casino: Dobrý den pane casino, maso je z balene vanicky, cela mela tusim 500g a byly v tom tri nebo ctyri platky masa. Muj otesanek ma rad omacky, jinak tri knedliky a platkem masa se mi pro muze nezdaji mnoho. At si porci kazdy urci prece sam dle hladu a požadavku strávníků. Jinak ano, vyndam maso a pridam vyvar, ktery je studeny, takze s nim varim i tu zeleninu k varu. :-K

casino casino

12. 2. 2016 13:37

No, proč ne další maso se svíčkovou bez brusinek, že;-) ale vypadá to jako porce pro Otesánka nebo Koloděje:-D
...ááánééébóóó, že by malý talíř? ;-)
***
"1 plátek vepřového masa"
S ohledem na množství dalších surovin, to vidím tak na minimálně půlkilový plátek masa;-):-*

"Hotové maso oddělím od zeleniny..."
Opravdu, když je VEPŘOVÉ maso hotové, tak zeleninu ještě dál vaříte?:-O

spagetka spagetka

12. 2. 2016 13:00

Fotka přímo nabízí ochutnání a my rádi kombinaci masa + ovoce, višně jsou určitě pikantní volbou :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: maso s pomazánkovým maslem vepřové maso napomazankovem masle svíčková z pomazánkového másla vepřové plátky s zeleninou na másle

Suroviny: maso vepřové, mrkev, petržel, celer, bobkový list, koření nové koření, pepř mletý, tymián, sůl, kmín celý, máslo, pomazánkové máslo, solamyl, vývar, kompot višňový

TopRecepty.cz

Vepřový plátek s višněmi a zeleninovou omáčkou s pomazánkovým máslem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NBx8