Suroviny
Porce: 2 - 3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 758 kJ / 420 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,20 g |
| Tuky | 2,10 g |
| Vláknina | 11,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 675 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 77,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák ve strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54mB
Moje poznámka
Květák ve strouhance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54mB
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 10 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 11 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 13 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 14 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 15 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 3 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 4 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 6 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 6 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 6 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 6 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 6 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 7 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 7 hodinami
Tématické fráze:
květák recepty,
recept kvetak,
květák se strouhánkou,
květák jen se strouhanka,
osmažená strouhanka na květáku,
recepty z květáku,
květák osmažený na másle,
fazolky se strouhánkou,
peceny kvetak ve strohance,
kvetak v pikantni strouhance,
květák pečený v osmažené strouhánce,
květák pečený v troubě v osmažené strouhánce,
jak obalil květák,
duseny kvetak obalovany ve strouhance
Suroviny:
květák,
strouhanka,
ghee,
sůl
Komentáře (11)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
No, a příště sem dá nějaký zoufalec qěták zasypaný nasucho opraženou strouhankou a přelitý přepuštěným máslem