Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 727 kJ / 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,16 g |
Tuky | 42,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,09 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nejprve pokapeme olivovým olejem a balzamikovým octem (máte-li), ochutíme solí a pepřem a zabalíme do potravinářské fólie. Necháme chvilku odležet. Maso musí být nakrájeno ostrým nožem - nakrájíme na velmi tenká (až průhledná) kolečka. Ta servírujeme na talíře, můžeme doplnit olivami a posypat parmazánem.
Krok 2: Ozdobíme čerstvou rukolou nebo rajčaty a ihned podáváme. Jako přílohu zvolíme čerstvé bílé pečivo.
Krok 3: Kdo nemá rád masa se specifickými chutěmi, doporučuji volit raději hovězí svíčkovou než koňskou. Koňská má svou specifickou chuť i vůni.
Zveřejněno 28. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Carpaccio z italské sušené koňské svíčkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j95v
Moje poznámka
Carpaccio z italské sušené koňské svíčkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j95v
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 2 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 5 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 5 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 5 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 6 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 6 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 7 hodinami
Tématické fráze:
sušene italske maso,
italske susene maso,
italský recept na sušené maso,
carpacio ze svíčkové,
koňské kolečko,
hovězí sušené maso italske,
koňské sušené maso,
carpaccio z pečeného hovězího masa s rukolou,
ital v kuchyni-nakládaná panenka,
italske carpacio,
sušené maso italské
Suroviny:
olej olivový,
ocet balsamiko,
sůl mořská,
pepř černý,
olivy černé,
parmazán,
rukola
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.