Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 727 kJ / 413 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,16 g |
| Tuky | 42,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,09 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nejprve pokapeme olivovým olejem a balzamikovým octem (máte-li), ochutíme solí a pepřem a zabalíme do potravinářské fólie. Necháme chvilku odležet. Maso musí být nakrájeno ostrým nožem - nakrájíme na velmi tenká (až průhledná) kolečka. Ta servírujeme na talíře, můžeme doplnit olivami a posypat parmazánem.
Krok 2: Ozdobíme čerstvou rukolou nebo rajčaty a ihned podáváme. Jako přílohu zvolíme čerstvé bílé pečivo.
Krok 3: Kdo nemá rád masa se specifickými chutěmi, doporučuji volit raději hovězí svíčkovou než koňskou. Koňská má svou specifickou chuť i vůni.
Zveřejněno 28. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Carpaccio z italské sušené koňské svíčkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j95v
Moje poznámka
Carpaccio z italské sušené koňské svíčkové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j95v
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 2 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 5 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 6 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vídeňské brambory
poirotka před 47 minutami
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 3 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 3 hodinami
Šunkofleky
veronika_straka před 4 hodinami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 4 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 5 hodinami
Bílkový chlebíček
Jajav před 7 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 8 hodinami
Tématické fráze:
sušene italske maso,
italske susene maso,
italský recept na sušené maso,
carpacio ze svíčkové,
koňské kolečko,
hovězí sušené maso italske,
koňské sušené maso,
carpaccio z pečeného hovězího masa s rukolou,
ital v kuchyni-nakládaná panenka,
italske carpacio,
sušené maso italské
Suroviny:
olej olivový,
ocet balsamiko,
sůl mořská,
pepř černý,
olivy černé,
parmazán,
rukola
Komentáře (1)