Špenát z listů brutnáku lékařského
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 951 kJ / 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,99 g |
Tuky | 15,16 g |
Vláknina | 1,47 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 4,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Měla jsem v lednici ještě zbytek knedlíků, tak jsem je opekla a dala jako přílohu ke špenátu.
Knedlíky byly napovrchu křupavé a uvnitř nadýchané.
Na špenát jsem ještě dala kostičky vysmažené slaniny (jen bez tuku), spíše jen pro tu vůni;-)
Brutnák mívám dvakrát ročně, na jaře a další na sklonku léta.
Něco jsem nasušila, ale stále ho zbylo hodně, tak jsem udělala špenát.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 9. 2016 19:47
4. 9. 2016 19:18
4. 9. 2016 19:11
4. 9. 2016 17:46
4. 9. 2016 16:53
3. 9. 2016 20:50
3. 9. 2016 20:38
3. 9. 2016 20:22
https://cs.wikipedia.org/wiki/Brutn%C3%A1k_l%C3%A9...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 6 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 26 minutami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 1 hodinou
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 1 hodinou
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 7 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Nejčastější chyby při zpracování špenátu: Jak ho uvařit, abychom si na něm opravdu pochutnali
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: brunták brunták lékařský listy špenátu brutnák-recepty recept špenát z listů špenat z listu špenát recept špenát s listů výborný špenát listy náhrada špenát špenátové listy špenátové listy recept listy pro špenát brutnák zapečený špenátové listy recepty špenát zlistu recept na špenatove listy brutnák jako špenát
Suroviny: olej, česnek, sůl, pepř, voda, knedlík houskový, vejce, sůl, chilli, libeček
Špenát z listů brutnáku lékařského
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PVJ1
8 názorů