Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska s čerstvou rajčatovou salsou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

23. 9. 2016 12:47

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 888 kJ / 929 kcal
Bílkoviny67,24 g
Tuky27,26 g
Vláknina25,04 g
Cholesterol 206 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,48 g
Sacharidy91,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

S bramborami se lépe v zapékací misce pracuje, ale když zvolíte plech s pečicím papírem, nic nepokazíte. V průběhu pečení stačí miskou několikrát zatřást, brambory se přetočí. Stejně jako filé z tresky můžete připravit tresku. Recept také na http://www.mojetara.cz/recipe/treska-s-cerstvou-ra...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mojetara mojetara

23. 9. 2016 15:07

ivulinka: Jo, málem jsem ho nestačil vyfotit :-) Takže tu mám moji porci :-)

ivulinka ivulinka

23. 9. 2016 14:59

Pěkné, zdravé a chutné jídlo:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rajčatovou salsou jak připravit tresku treska recepty treska s rajcatovou stavou filé z tresky na pánvi rajčatová salsa recept treska recept treska tmava s rajcatovou omackou treska s rajčaty treska na pánvi s rajčaty zapečené filé s rajčatovou omáčkou file s brambory a rajcatovou omáčkou v troubě zapecene file s brambory a rajcatovou omáčkou v troubě

Suroviny: brambory, olej olivový, koření, sůl, rajče cherry, česnek, cibule šalotka, šťáva citronová, sůl, treska aljašská, koření provensálské, sůl, mouka hladká, kmín celý, olej olivový, máslo

TopRecepty.cz

Treska s čerstvou rajčatovou salsou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O0RN