Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 310 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,70 g |
Tuky | 57,31 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 703 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 24,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z kyselých rybiček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YDpK
Moje poznámka
Salát z kyselých rybiček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YDpK
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 1 hodinou
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 1 hodinou
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 2 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka z kyselych rybicek,
kyselé rybičky,
pomazánky z kyselých rybiček,
salat z rybicek,
testovinovy salat z kyselych ribicek,
salat z kyselich rybicek,
bramborový salát s kyselou rybičkou,
salát z kyselých sleďů,
kyselé rybičky recept,
pomazanka s kyselych rybicek,
pomazanka z kyselych rybičky,
pomazánka z z kyselých okurek recept rybiček,
rybičky s vejcem,
rybičky kyselé,
recept kyselé rybičky,
salat zkyselych rybiček,
pomazánka z kyselých hub,
salat z kysele smetany,
pomazánka ze kyselých rybiček,
salat s rybicek
Suroviny:
zavináč,
vejce,
mrkev,
okurky sterilované,
cibule,
smetana kysaná,
hořčice plnotučná,
pepř,
sůl,
cukr
Komentáře (5)