Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 102 kJ / 1 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 237,13 g |
Tuky | 46,67 g |
Vláknina | 10,90 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 489 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 19,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové karé na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9v9P
Moje poznámka
Vepřové karé na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9v9P
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 3 minutami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 6 minutami
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 2 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 2 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 3 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kare,
vepřové karé recepty,
vepřové na kmíně,
vepřová kotleta na kmíně,
co je vepřové karé,
vepřové nudličky na kmíně,
karé,
vepřové karé recept,
recepty z vepřového karé,
recepty - vepřové karé,
vepřové karé - recepty,
recept vepřove kare,
veprove na kminu,
recept na veprove kare,
vepřové karé na smetaně,
recept na kare,
vepřové na kmíně recept,
kare bez kosti,
veprove na kmin,
tecept vepřové vepřové karé
Suroviny:
pečeně vepřová,
vývar masový,
cibule,
kmín drcený,
sádlo vepřové,
jíška máslová,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
Vy jste ještě "mladé maso" ale už pomalu také nalézáte zalíbení v jednoduchých (TAKE5) a takřka dietních jídlech
"Maso se zatáhne a zůstane šťavnaté."
No, zkuste příště zkusit uvařit stejné jídlo stejně ve dvou stejných kastrolech, pouze s tím rozdílem, že jen jedno maso budete "zatahovat". Pak hotová jídla naslepo ochutnejte (ideální by bylo, kdyby degustovala osoba nezúčastněná) a dejte vědět, zda byl rozdíl ve šťavnatosti masa