Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 102 kJ / 1 459 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 237,13 g |
| Tuky | 46,67 g |
| Vláknina | 10,90 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 489 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 19,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové karé na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9v9P
Moje poznámka
Vepřové karé na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9v9P
Nejnovější recepty
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 2 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 3 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný linecký koláč
1anoli1 před 7 minutami
Špenátové palačinky
ntmin16 před 2 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
spinner před 2 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
PetrM před 2 hodinami
Salát s jahodami a balsamicem
Dasaja před 2 hodinami
Kuřecí karbanátky
Dasaja před 2 hodinami
Mraky podle mojí maminky
SimonkaMona před 3 hodinami
Karlovarský knedlík
Zemoska před 3 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
lunav1 před 3 hodinami
Koprová polévka
Adeline před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kare,
vepřové karé recepty,
vepřové na kmíně,
vepřová kotleta na kmíně,
co je vepřové karé,
vepřové nudličky na kmíně,
karé,
vepřové karé recept,
recepty z vepřového karé,
recepty - vepřové karé,
vepřové karé - recepty,
recept vepřove kare,
veprove na kminu,
recept na veprove kare,
vepřové karé na smetaně,
recept na kare,
vepřové na kmíně recept,
kare bez kosti,
veprove na kmin,
tecept vepřové vepřové karé
Suroviny:
pečeně vepřová,
vývar masový,
cibule,
kmín drcený,
sádlo vepřové,
jíška máslová,
sůl,
pepř
Komentáře (9)
Vy jste ještě "mladé maso" ale už pomalu také nalézáte zalíbení v jednoduchých (TAKE5) a takřka dietních jídlech
"Maso se zatáhne a zůstane šťavnaté."
No, zkuste příště zkusit uvařit stejné jídlo stejně ve dvou stejných kastrolech, pouze s tím rozdílem, že jen jedno maso budete "zatahovat". Pak hotová jídla naslepo ochutnejte (ideální by bylo, kdyby degustovala osoba nezúčastněná) a dejte vědět, zda byl rozdíl ve šťavnatosti masa