Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na žampionech

Oblíbený recept pro všechny milovníky hub. Pokud jste z lesa přišli s chudým košíčkem, zkuste hovězí plátky s žampiony. Dušené maso ve vývaru krásně zkřehne, žampiony a slanina dodají příjemnou chuť i vůni.

Hodnocení receptu je 5,0 (135×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

3. 6. 2009 17:16

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 363 kJ / 1 043 kcal
Bílkoviny122,38 g
Tuky49,37 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 1,06 g
Sůl2,50 g
Sacharidy21,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

18. 1. 2015 10:15

maris: :-)) Byla jsi rychlejší.

zizala zizala (moderátorka)

18. 1. 2015 10:14

Lisa: No, Maruška zrovna vařit umí :-):yes: Ono je to spíš o chuti, o zvyku.

maris maris

18. 1. 2015 10:14

Lisa: asi Vás to překvapí, ale myslím, že vařit umím, vývar udělat umím určitě.:-)) Recept jsem sem dávala už v roce 2009, kdy ještě nebyla taková hysterie ohledně bujonových kostek, ale už byly k dostání bez glutamátů a jiných látek, kvůli kterým jsou tak zatracované:-) Jak často vařite dobrý domácí vývar, máte ho opravdu vždy k dispozci ?

Lisa

18. 1. 2015 09:46

Proč bujónová kostka? Kdo neumí vařit, dá do jídla bujón, podravku a podobné nesmysly.

Maaruska Maaruska

12. 12. 2014 09:39

Dobrý den!
Chci se zeptat jak docílim takové krásné barvy omáčky.Recept je naprosto úžasný a fotka ještě lepší.Vypadá to lákavě.Určitě vyzkouším.:yes::yes::yes:

Navir Navir

15. 8. 2014 21:52

Jéžkote, teď to na mě mrklo z "náhodných" - šmajrá, já slintám jak bernardýn :-O:yes::yes::yes:

Koubkova Koubkova

28. 5. 2014 13:48

:-p:-K:yes:

maris maris

10. 5. 2014 17:33

heluta: děkuju,:-K jasně, že žampiony jen čerstvé,:-) ty konzervované jsou jako gumové:no:

heluta

10. 5. 2014 17:23

super , u nás to jde s rýží a žampiony jedině čerstvé .:yes::yes:

maris maris

4. 5. 2014 14:54

Jana Remkova: Jani, díky moc:-):-K

maris maris

4. 5. 2014 14:53

Irule: moc děkuju za vyzkušení a za krásnou fotku;-):-)

Irule Irule

4. 5. 2014 14:01

bylo to moc dobré, pochutnali jsme si, děkuji Maris.;-):-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 2. 2014 23:50

Maruško, vědoma si toho, že jsem opět přidala foto a rozhodně nechci, aby sis myslela, že nám to podruhé nechutnalo :-D, tak ano, chutnalo, aspoň teda Láďa tahle jídla miluje. Tentokrát jsem podusila kližku a k tomu udělala tarhoňu;-)

maris maris

3. 2. 2014 15:39

Pavla: je to tak, jsou čerstvé, z konzervy nepoužívám;-):-)

jarda Kadic jarda Kadic

3. 2. 2014 15:33

Pavla: podle mě, čerstvé jsou lepší,těm v plechovce jsem na chuť nepřišel;-)

1 2 3 4 5 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na žampionech hovězí maso na žampionech hovezi na zampionech recept hovězí plátky na žampionech hovězí kostky na žampionech hovězí na žampionech s rýží hovězí zadní na žampionech hovězí na žampionech se smetanou recept hovezi na zampionech recepty hovězí maso na žampionech hovězí se žampiony hovězí platek na zampionech hovězí kližka na žampionech hovězí přední na žampionech recept na hovězí na žampionech recepty hovezi na zampionech hovězí na na žampionech hovezi zampiony hovězí na žampionech v papinaku na žampionech

Suroviny: maso hovězí, žampióny, slanina, cibule, paprika sušená sladká, mouka, sůl, pepř, olej, vývar masový

TopRecepty.cz

Hovězí na žampionech

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lOmJ