Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 609 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,63 g |
Tuky | 1,46 g |
Vláknina | 12,87 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 76,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska zapečená v bramborové peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2lWP
Moje poznámka
Treska zapečená v bramborové peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2lWP
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 45 minutami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 3 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 3 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 4 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 3 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 3 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 4 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 4 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 6 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 6 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 7 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 7 hodinami
Tématické fráze:
zapečená treska s bramborem,
zapečená ryba s bramborem,
zapecena treska,
zapečená treska s bramborama,
zapečena ryba s brambory,
ryba v perine,
treska v troubě s bramborem,
treska v bramboraku,
treska zapečená s bramborem,
zapečene filety z bramborem v troubě,
zapečené treska,
zapečená treska s kaši,
sekaná v bramborové krustě,
zapečená bramborová kaše s rybou,
ryba zapečená s bramborem,
zapečené filé z aljašské tresky s bramborovou kaši,
treska pod perinou,
treska zapecena v troubě,
file v perině,
zapečená ryba s bramborama
Suroviny:
treska aljašská,
brambory,
citron,
tymián,
sůl,
pepř
Komentáře (4)