Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 609 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,63 g |
Tuky | 1,46 g |
Vláknina | 12,87 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 76,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska zapečená v bramborové peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2lWP
Moje poznámka
Treska zapečená v bramborové peřině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2lWP
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 4 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 3 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapečená treska s bramborem,
zapečená ryba s bramborem,
zapecena treska,
zapečená treska s bramborama,
zapečena ryba s brambory,
ryba v perine,
treska v troubě s bramborem,
treska v bramboraku,
treska zapečená s bramborem,
zapečene filety z bramborem v troubě,
zapečené treska,
zapečená treska s kaši,
sekaná v bramborové krustě,
zapečená bramborová kaše s rybou,
ryba zapečená s bramborem,
zapečené filé z aljašské tresky s bramborovou kaši,
treska pod perinou,
treska zapecena v troubě,
file v perině,
zapečená ryba s bramborama
Suroviny:
treska aljašská,
brambory,
citron,
tymián,
sůl,
pepř
Komentáře (2)