Sterilovaný česnekový květ
Mladé stvoly česneku lze použít jako výbornou přílohu a ozdobu. Jsou křehké a mají jemně česnekovou chuť. Protože jejich sezóna je krátká, můžeme je zavařit a používat pak po celý rok.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sterilovaný česnekový květ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r06k
Moje poznámka
Sterilovaný česnekový květ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r06k
Nejnovější recepty
Krémová mrkvová polévka s mozzarellou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Hermelín ve slanině
Přidáno před 5 hodinami
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
Přidáno před 6 hodinami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 8 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 9 hodinami
Sekaná s mrkví a polentou
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lečo
Lenka Sedlackova před 6 minutami
Plněné pečené batáty
evahy před 16 minutami
Cikánský řízek
Petulensie před 1 hodinou
Bratislavská buchta
DanaDR před 1 hodinou
Ovesné bramboráčky s minutkovým kuřecím masem
Jan Nemec před 2 hodinami
Buchta z kompotu
Dagemar před 3 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
wimra před 4 hodinami
Knedlík z hladké mouky (pro nás, žijící v cizině)
Natalie74 před 4 hodinami
Brynzové placičky se špenátem
supec5978 před 5 hodinami
Tématické fráze:
zaštipování česneku,
česnekové stvoly,
sterilizace česneku,
zaštipovani okurek,
jak zavařit česnek,
česnekové výhony,
nakládání křenu,
pěstování česneku,
kdy zaštipovat česnek,
pěstování česneku pro začátečníky,
zaštipování paprik,
česnekový květní stvol,
česnekový stvol,
nakládání okurek bez sterilizace,
výhony česneku,
co s kvetem cesneku,
česnek zaštipování,
sterilovaný křen,
zastipavani cesneku,
česnekové květy-recept
Suroviny:
květ česnekový,
nakladač nova,
mrkev,
cibule,
křen,
koření hřebíček,
koření nové koření,
semínka hořčičná,
bobkový list,
koriandr,
tymián,
paprika sušená pálivá
Komentáře (13)
Přidávám je hlavně do číny a třeba i do rizota. Jsou fakt moc dobré
Další řešení je zavařit stvoly do menších skleniček