Sterilovaný česnekový květ
Mladé stvoly česneku lze použít jako výbornou přílohu a ozdobu. Jsou křehké a mají jemně česnekovou chuť. Protože jejich sezóna je krátká, můžeme je zavařit a používat pak po celý rok.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sterilovaný česnekový květ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r06k
Moje poznámka
Sterilovaný česnekový květ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r06k
Nejnovější recepty
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 2 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 3 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní a rychlý makovník
Vanous_09 před 20 minutami
Jablečný linecký koláč
1anoli1 před 29 minutami
Špenátové palačinky
ntmin16 před 2 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
spinner před 2 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
PetrM před 2 hodinami
Salát s jahodami a balsamicem
Dasaja před 3 hodinami
Kuřecí karbanátky
Dasaja před 3 hodinami
Mraky podle mojí maminky
SimonkaMona před 3 hodinami
Karlovarský knedlík
Zemoska před 3 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
lunav1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
zaštipování česneku,
česnekové stvoly,
sterilizace česneku,
zaštipovani okurek,
jak zavařit česnek,
česnekové výhony,
nakládání křenu,
pěstování česneku,
kdy zaštipovat česnek,
pěstování česneku pro začátečníky,
zaštipování paprik,
česnekový květní stvol,
česnekový stvol,
nakládání okurek bez sterilizace,
výhony česneku,
co s kvetem cesneku,
česnek zaštipování,
sterilovaný křen,
zastipavani cesneku,
česnekové květy-recept
Suroviny:
květ česnekový,
nakladač nova,
mrkev,
cibule,
křen,
koření hřebíček,
koření nové koření,
semínka hořčičná,
bobkový list,
koriandr,
tymián,
paprika sušená pálivá
Komentáře (13)
Přidávám je hlavně do číny a třeba i do rizota. Jsou fakt moc dobré
Další řešení je zavařit stvoly do menších skleniček