Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Utopené řízky

Vepřové řízky mají tendenci být tužší, zejména ty z krkovice nebo kotlety. Nezkušené kuchařky to může odradit, ale nebojte se. Máme pro vás recept na utopené řízky, které se po usmažení dopékají v troubě, zalité vývarem. Díky tomu jsou krásně měkkoučké a šťavnaté.

Hodnocení receptu je 4,9 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

7. 6. 2009 12:44

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie121 kJ / 29 kcal
Bílkoviny1,36 g
Tuky2,00 g
Vláknina0,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 339 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy1,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od dcery svého přítele. Když jsem je poprvé jedla, byla jsem překvapená jejich měkkostí, protože klasické řízky, ať děláte sebepomaleji, nikdy tak měkké nejsou, jako tyhle.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ilonahen ilonahen

7. 6. 2009 13:13

Jako vždy bomba receptík.:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 6. 2009 13:04

maris, když jsem to dělala z takového hrníčku, co mám na mini polívku, tak se přítel smál, až se za břicho popadal:-D:-)), že na co ještě nepříjdu, ale hned jsem ho upozornila, že to můj nápad není, ale vypadá to fakt dobře;-) Díky za plusík;-)

maris maris

7. 6. 2009 12:57

Jani, to znám a je to výborný :-p , díky za připomenutí, už jsme hodně dlouho neměli. Máš k receptíku krásný fotky a vidíš, jaký máš krásný " kyblíček " z brambor :-)):-)), posílám bodík bez vyzkoušení, potože už jsem dělala a mohu jen a jen doporučit :-p:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprove rizky mekoucke utopený řízek rizky v masoxu řízky recepty na řízky řízky naruby mokre řizky řízek na ruby postup řízky recepty aby byly řízky měkké recepty řízky řízky recept řízky na masoxu řízky v bujónu luxusní řízky postup obalování řízků mekoucke rizky utopený řízek recept utopené kotlety řízek v masoxu

Suroviny: krkovice vepřová, bujón, voda, strouhanka, vejce, mouka hladká, sůl, olej, slanina anglická, máslo

TopRecepty.cz

Utopené řízky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k5Nr