Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 629 kJ / 2 301 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,53 g |
| Tuky | 30,16 g |
| Vláknina | 44,79 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,02 g |
| Sůl | 15,00 g |
| Sacharidy | 413,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb s vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mW3A
Moje poznámka
Chléb s vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mW3A
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 2 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 1 hodinou
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 11 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 13 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 13 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 13 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 14 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 15 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 15 hodinami
Tématické fráze:
žitný chléb s psylliem,
toastový chleba s s ovesnými vločkami,
recept na chleba s psylliem,
recept na chléb s vločkami,
domácí chleba s pohankovými vločkami,
chleb s,
recept na spaldovy s phyliem chleb,
chléb s vločkami,
žitný chléb s vločkami,
špaldový chléb s vločkami,
syrovy chleb s psylliem,
chléb s vločkami a slunečnice,
žitný chléb s psylliem recept
Suroviny:
voda,
olej,
ocet,
mouka hladká,
vločky ovesné,
slunečnice loupaná,
semínka lněná,
semínka sezamová,
mouka špaldová hrubá,
mouka žitná,
cukr,
kmín celý,
sůl,
droždí sušené
Komentáře (5)