Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 564 kJ / 135 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,30 g |
| Tuky | 14,85 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory s vepřovým masem a moravankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgmW
Moje poznámka
Pečené brambory s vepřovým masem a moravankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgmW
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 13 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 13 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 13 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 13 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 14 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 15 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 15 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 16 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 17 hodinami
Tématické fráze:
pečené brambory s masem,
veprove maso na moravance,
pecene brambory,
zapečené brambory s moravankou,
maso na moravance,
brambory pečené s masem v alobalu,
maso s moravankou,
francouzské brambory s moravankou,
vepřové na moravance,
brambory pečené s masem,
pečené maso s bramborem,
vepřová pečeně s bramborem,
pečené maso na moravance,
pečené maso s brambory,
maso pečené v alobalu,
pečené maso recepty,
pečené brambory recept,
kotlety s moravankou,
zapečené maso s moravankou,
recepty s moravankou
Suroviny:
sádlo,
brambory,
kmín celý,
moravanka,
maso vepřové,
cibule,
hořčice,
kečup sladký,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (9)