Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 673 kJ / 1 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,78 g |
Tuky | 32,78 g |
Vláknina | 22,14 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 618 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 36,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlávkové zelí s kedlubnou a pečené vepřové kostky z kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWwA
Moje poznámka
Hlávkové zelí s kedlubnou a pečené vepřové kostky z kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWwA
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 5 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 1 hodinou
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 1 hodinou
Rajská omáčka
Jirka6363 před 1 hodinou
Drobenka na koláč
david.kroupa před 3 hodinami
Broskvové čatní
RadkaR před 4 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 4 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 6 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřová pečeně,
recepty z vepřové kýty,
vepřová kýta se zelím,
vepřové se zelím,
pečená vepřová kýta,
pečené hlávkové zelí,
veprove maso k zeli,
pečené vepřové maso,
pečené vepřové kostky,
recepty z vepřové pečeně,
recepty vepřová kýta pečená,
vepřová kýta recepty,
vepřové na hlávkovém zelím,
vepřová kýta recept,
hlavkove zeli,
vepřová pečeně recepty,
recept z vepřové kýty,
zeli s kedlubnou,
vepřová kýta pečená recepty,
vepřové kostky na kmíně se zelim
Suroviny:
zelí hlávkové,
kedlubna,
kýta vepřová,
cibule,
česnek,
sádlo vepřové,
sůl,
kmín celý,
pepř
Komentáře (4)