Tvarůžníky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 179 kJ / 1 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,36 g |
Tuky | 30,22 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 563 mg |
Sodík | 6,76 g |
Sůl | 16,62 g |
Sacharidy | 179,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
zdroj : Kateřina Otavová z Kopřivnice - časopis Pošli recept
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 10. 2010 16:45
26. 6. 2009 17:24
Včera jsem je dělala k obědu s novými brambůrkami,tatarkou a kečupem,jsou úžasně dobrýUdělala jsem zřejmě řidší těsto, tak se lepilo a při smažení napalovalo, byla to asi moje chyba,příště tomu vychytám mouchy a pak se stanou naší domácí dobrotouDávám fotky a bodíka už jsem dala minule
22. 6. 2009 23:46
Projíždím recepty za dobu, co jsem je nemohla sledovat... Tenhle je první z báječných v řadě. Ukládám a pevně doufám, že realizace "neovoní" celou kuchyň . Jak syrečky miluju od dětství, tak jejich specifický odér nemusím, nádobí umývám ihned a s obalem klušu do popelnice... Každopádně pěkný recept !
17. 6. 2009 17:35
Tak tohle musím taky vyzkoušet, to bude mňamka +
17. 6. 2009 08:54
Přiznám se, že mně Jendovi fotky navnadily. Vypadá to úžasně jedle. Já bych jich dokázala sblajznout snad plný ten tác. Bodíkuju Sakra já mám hlad...
17. 6. 2009 07:33
JENDO, to je mi líto, že jsem tě předběhla Posílám pomyslené bodíky za fotopostup. Správný, né jak jsem si to zjednodušila já Nebyl totiž čas a prostor, všude v kuchyni mi schly mé výrobky z tvoření Ale receptík upravím a hlavně vložím jméno kuchařky Jo, paní Kateřina měla v postupu jen 100 g tvarůžků, já přidala
16. 6. 2009 23:04
Pohotovost naevše kam se hrabu, co? Jendo? Super fotky!!! A pomůžou k výtvorům.
16. 6. 2009 22:53
Šárko, posílám bodík za nový recept. Chtěl jsem "Syrníky z tvarůžků" vložit, ale přidám pouze fotopostup k tvému receptu. V sobotu jsem asistoval při přípravě syrníků a můžu říct, že jsou skvělé.
Určitě si zaslouží být zveřejněna i autorka receptu Kateřina Otavová z Kopřivnice.
Určitě si zaslouží být zveřejněna i autorka receptu Kateřina Otavová z Kopřivnice.
16. 6. 2009 21:38
Kedlubničko, ty teda perlíš takhle pozdě večer, já když vidím napsané tvarůžky už předem cítím, jak moc to bude dobrý a to zaručeně udělám, to si piša bodaboda dávám ihned
16. 6. 2009 21:19
Tak to jóó, díky za vysvětlení
16. 6. 2009 21:10
NE, ve strouhance nejsou, smažila jsem je ve friťáku a dost do "tmava" , mrkni na tu fotku, spíš je tam vidět ta krupice - ty bílé tečky, jinak tam jsou brambory, tak to udělá tu krustu . . . . . a pohromadě drží, Jani, neboj
16. 6. 2009 20:56
Vypadá to lákavě, ale Šárko, nejsou placičky obalené ještě ve strouhance ? Na fotce mi to tak připadá
16. 6. 2009 20:55
Šári, to vypadá úžasně V těch receptech jsem to myslím viděla, bomba, ale neměla jsem asi odvahu. Já mám nějaké léve ruce, nebo co, určitě by mi to nedrželo pokupě. Tobě patří plusík!!+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 17 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 18 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 21 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 6 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 10 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 10 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 10 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 10 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 11 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat tymiánový sirup proti kašli? Potřebujeme sušený tymián a domácí lahodná medicína bude za chvilku připravená
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Tymián využijeme v kuchyni hlavně do marinád a k ochucení masa. Jeho léčivé účinky nám pomohou v domácí lékárně
Další recepty
Tématické fráze: pařížské rohlíčky fotopostup posli recept.cz recepty na mysli příprava tvarůžků e.kucharka.cz pošli recept koláč z tvarůžky parizsky salat koprivnice dobrý pohatki recepty paní kateřiny recepty paní kateřiny marinované tvarůžky z tvarohu recept směs pani kateřiny medvědí tlapka s brambůrkami recept elektro piša kopřivnice tvarůžky v kuchyni koprivnice recepty sms60m02eu fotogalerie recepty e-kuchařka.cz sari.cz
Suroviny: sýr tvarůžky kulaté, brambory, tvaroh měkký, vejce, pepř, sůl, krupice dětská, mouka polohrubá
Tvarůžníky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RgvY
13 názorů