Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 995 kJ / 3 345 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 78,16 g | 
| Tuky | 146,92 g | 
| Vláknina | 17,40 g | 
| Cholesterol | 901 mg | 
| Sodík | 215 mg | 
| Sůl | 0,42 g | 
| Sacharidy | 418,80 g | 
Postup přípravy
Je třeba, aby bylo těsto před pečením stále ještě studené.
Hotové koláčky na talíři pocukrujeme.
Zveřejněno 22. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Koláčky pohodlné hospodyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzjR
Moje poznámka
					
				
Koláčky pohodlné hospodyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzjR
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 56 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							koláč líné hospodyně, 
						
						
							tvarovani kolacu, 
						
						
							zmrzlé koláčky, 
						
						
							studené kynutí, 
						
						
							tzv. líné koláče, 
						
						
							tvarovani koláčku, 
						
						
							koláčky,které kynou v lednici, 
						
						
							buchta líné hospodyně, 
						
						
							tvarování svatebních koláčků, 
						
						
							plneni kolacku, 
						
						
							koláčky které kynou v troubě, 
						
						
							jak se tvaruji kolacky, 
						
						
							jak tvarovat koláčky, 
						
						
							tvarování svatebních koláčů, 
						
						
							babiččiny dvojctihodné koláčky,které kynou v lednici, 
						
						
							koláčky bez plnění, 
						
						
							štrůdl líné hospodině, 
						
						
							plnění kolaču, 
						
						
							tvarovani okraju koláče, 
						
						
							na tvarování koláče
						
					
						Suroviny:
						
							mouka hladká, 
						
						
							mouka hrubá, 
						
						
							voda, 
						
						
							vejce, 
						
						
							máslo, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							droždí, 
						
						
							sůl, 
						
						
							marmeláda, 
						
						
							vejce
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (5)
No, já to vidím spíše na "Buchty líné kuchařky"
Mají čtveratý tvar právě proto, že jsem je před plněním marmelády dost roztlačila a ony se kynutím tiskly jedna k druhé. Příště budu důlek dělat max.pomoučeným držadlem vařečky.
Myslím si, že to jsou jedny z tzv. zmrzlých koláčů, jen místo ve studené vodě kynou v lednici....