Opečené houby s česnekem a bazalkou
Houby jsou jednou ze surovin, kterou buď máte rádi nebo je zrovna nemusíte vyhledávat. Jste-li milovníci hub, vyzkoušejte tento recept. Do marinády z oleje, bylinek, česneku a balsamica naložte kousky žampionů, nechte přes noc uležet a pak je upečte.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 517 kJ / 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,50 g |
Tuky | 26,83 g |
Vláknina | 13,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,36 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 1. 2018 21:03
12. 10. 2017 18:56
12. 10. 2017 17:42
10. 10. 2017 12:22
10. 10. 2017 12:19
7. 10. 2017 22:08
7. 10. 2017 21:05
7. 10. 2017 19:34
7. 10. 2017 17:01
7. 10. 2017 16:57
7. 10. 2017 16:48
7. 10. 2017 16:28
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 6 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 7 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 minutou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 45 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 2 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 2 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 2 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 4 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sbíráte babky? Tak pozor, v určitých případech můžou být nebezpečné! Odborník radí, čeho si všímat, abyste se neotrávili
Desatero rad na téma houby: Víte, jak dlouho dary lesa dusit a chutně zpracovat i na zimu?
Kdy solit houby při vaření? Každá úprava hub má svá pravidla, která musíme dodržet. Víte, která to jsou?
Další recepty
Tématické fráze: žampiony krémové recepty opečené houby houby s česnekem opečené na houby houby s bazalkou houby opečené krémový žampion recept italksé marinované houby s česnekem balsamicke sojove pecene cesnekove houby opečené žampiony s česnekem
Suroviny: žampióny, česnek, bylinky, paprika sušená sladká, olej olivový, pepř mletý, sůl, ocet balsamiko
Opečené houby s česnekem a bazalkou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VDEM
12 názorů